Vinotéka Morava přeje šťastné a veselé Vánoce...
21.12.2017
Steak z candáta, opečený zelený chřest, omáčka z limetky a zakysané smetany.
Popis
Candáta očistíme a nařízneme na kůži. Velice zprudka jej opečeme na olivovém oleji pouze z jedné strany. Pak hned podáváme. Zelený chřest očistíme a konce nakrájíme na kolečka. Opečeme ho na oleji a lehce opepříme. Zakysanou smetanu lehce prohřejeme a přidáme nastrouhanou limetkovou kůru. Osolíme a přidáme olivový olej. Podáváme.
Ingredience
- 600 g filetu candáta
- 20 ml olivového oleje
- 300 g zeleného chřestu
- 50 g limetky
- 100 ml zakysané smetany
- sůl, pepř
Novinky
27.3.2024
Přejeme Veselé Velikonoce a bohatou pomlázku....
Ve dnech 27. až 30.března 2024 Vám za akční cenu nabízíme :
Hibernal pozdní sběr 2021 suché Kaplička za 200,- Kč
Sylvánské zelené pozdní sběr 2022 suché Kaplička 160,- Kč
Alibernet pozdní sběr 2022 suché Kaplička 160,- Kč.
Pro registrované zákazníky budeme akcepovat i telefonické objednávky s domluveným termínem vyzvednutí.
26.2.2024
Ryzlink rýnský 1l za 66,-Kč
Od 26.února - 30.března 2024 Vám nabízíme bílé moravské zemské čepované víno z vinařství Tesařík Prušánky.