Zaregistrovat

Vinotéka Morava přeje šťastné a veselé Vánoce...

Vinotéka Morava přeje šťastné a veselé Vánoce...

21.12.2017

Steak z candáta, opečený zelený chřest, omáčka z limetky a zakysané smetany.

 Popis

Candáta očistíme a nařízneme na kůži. Velice zprudka jej opečeme na olivovém oleji pouze z jedné strany. Pak hned podáváme. Zelený chřest očistíme a konce nakrájíme na kolečka. Opečeme ho na oleji a lehce opepříme. Zakysanou smetanu lehce prohřejeme a přidáme nastrouhanou limetkovou kůru. Osolíme a přidáme olivový olej. Podáváme.

Ingredience

  • 600 g filetu candáta
  • 20 ml olivového oleje
  • 300 g zeleného chřestu
  • 50 g limetky
  • 100 ml zakysané smetany
  • sůl, pepř

Novinky

25.8.2018

Akce
Frankovka rosé 1l za 60,-Kč

Od 27.srpna - 22.září 2018 Vám nabízíme růžové moravské odrůdové sudové víno z vinařství Morávia Víno Prušánky.

Více

24.8.2018

Králem vín se stalo poprvé červené víno!

Navíc se zcela rekordním ziskem 95,8 bodu. Je jím Rulandské modré 2015 pozdní sběr z VINAŘSTVÍ JAN PLAČEK. Držitelem titulu nejlepší kolekce se opět stalo VINAŘSTVÍ VOLAŘÍK s průměrnou známkou 89,22 bodu, na druhé skáče VICAN RODINNÉ VINAŘSTVÍ MIKULOV (89,0) a zcela nově se v tomto žebříčku objevuje na bronzové příčce VINAŘSTVÍ JAN PLAČEK (88,6).

Více