Zaregistrovat

Vinotéka Morava přeje šťastné a veselé Vánoce...

Vinotéka Morava přeje šťastné a veselé Vánoce...

21.12.2017

Steak z candáta, opečený zelený chřest, omáčka z limetky a zakysané smetany.

 Popis

Candáta očistíme a nařízneme na kůži. Velice zprudka jej opečeme na olivovém oleji pouze z jedné strany. Pak hned podáváme. Zelený chřest očistíme a konce nakrájíme na kolečka. Opečeme ho na oleji a lehce opepříme. Zakysanou smetanu lehce prohřejeme a přidáme nastrouhanou limetkovou kůru. Osolíme a přidáme olivový olej. Podáváme.

Ingredience

  • 600 g filetu candáta
  • 20 ml olivového oleje
  • 300 g zeleného chřestu
  • 50 g limetky
  • 100 ml zakysané smetany
  • sůl, pepř

Novinky

1.6.2020

Akce
Zweigltrebe rosé 1l za 60,-Kč

Od 1. - 27.června 2020 Vám nabízíme růžové odrůdové sudové víno z vinařství Tesařík Prušánky.

Více

22.5.2020

Známe vítěze JAROVÍN ROSÉ a jarního hodnocení KRÁL VÍN České republiky

V pátek 15. května zasedla za zvýšených hygienických pravidel v Ekocentru Trkmanka ve Velkých Pavlovicích odborná komise a ohodnotila 180 růžových vín a klaretů, které přihlásilo 86 vinařských firem z celé ČR. Pořadatelé z celého srdce děkují všem, kteří svá vína v takto hojném počtu přihlásili. Velká gratulace pak patří všem medailistům.

Více