Zaregistrovat

Vinotéka Morava přeje šťastné a veselé Vánoce...

Vinotéka Morava přeje šťastné a veselé Vánoce...

21.12.2017

Steak z candáta, opečený zelený chřest, omáčka z limetky a zakysané smetany.

 Popis

Candáta očistíme a nařízneme na kůži. Velice zprudka jej opečeme na olivovém oleji pouze z jedné strany. Pak hned podáváme. Zelený chřest očistíme a konce nakrájíme na kolečka. Opečeme ho na oleji a lehce opepříme. Zakysanou smetanu lehce prohřejeme a přidáme nastrouhanou limetkovou kůru. Osolíme a přidáme olivový olej. Podáváme.

Ingredience

  • 600 g filetu candáta
  • 20 ml olivového oleje
  • 300 g zeleného chřestu
  • 50 g limetky
  • 100 ml zakysané smetany
  • sůl, pepř

Novinky

20.7.2020

Akce
Rulandské bílé 1l za 60,-Kč

Od 20.července - 15.srpna 2020 Vám nabízíme bílé odrůdové čepované víno z vinařství Vinný dům Bzenec.

Více

19.7.2020

V Poslanecké sněmovně byla vyhlášena sedmička Parlamentních vín 2020

Parlament České republiky se spojil s moravskými a českými vinaři prostřednictvím druhého ročníku soutěže „Parlamentní víno“. Odborná komise vybrala vína pro prezentaci Poslanecké sněmovny v České republice i v zahraničí. Soutěž loni inicioval předseda PS Radek Vondráček na základě inspirace ze zahraničních parlamentů, a to s cílem propagovat české a moravské vinařství.

Více